Jobba hos oss

För kontakt angående våra lediga tjänster, ring 073-021 32 12, eller mejla 

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av trivsel, delaktighet, bra kollegor, arbete i team, strukturerad kompetensutveckling och ett nära ledarskap. De som jobbar här brukar säga att det är en mycket trevlig arbetsplats. 

Medicinsk sekreterare

Vi söker dig som vill jobba omväxlande som medicinsk sekreterare, receptionist hos oss. Arbetsuppgifterna består bl a av sedvanlig vårdadministration, patientmottagning i receptionen, samt bistå vid företagshälsans kundbokningar. Vi tror att du är lugn och har förmåga att jobba smart i en mångfald av uppgifter. Du bör också ha förmåga att ge ett gott bemötande, då ditt ansikte är det första våra kunder och patienter möter när de besöker oss. Du har en erfaren kollega som jobbar heltid och tillsammans är ni vårt team som håller ordning på pappersflödet och skrivandet i huset. Tjänsten är en heltidstjänst. 

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till anna-lena.karlsdotter@enkopingshalsan.se

Mottagningssköterska med diabeteskompetens

Vi söker dig som är minst leg. sjuksköterska med diabeteskompetens till vårt team på husläkarmottagningen. Du kommer att fungera som ansvarig för våra ca 200 diabetespatienter tillsammans med våra läkare, samt tillsammans med övriga sköterskor hantera det övriga mottagningsarbetet. Vi tillämpar job rotation så arbetet innebär en omväxling mellan telefon, hembesök, lab och egen mottagning. Mottagningen är liten och personlig och vi är kända för gott bemötande gentemot våra patienter. Runt omkring dig har du erfarna och kunniga kollegor. Teamet består av mottagningssköterskor, diabetessköterska, spirometri-sköterska, distriktssköterska, husläkare, fysioterapeuter, kurator och psykolog. Tjänsten är en heltidstjänst. 

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till anna-lena.karlsdotter@enkopingshalsan.se


809