Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av trivsel, delaktighet, bra kollegor, arbete i team, strukturerad kompetensutveckling och ett nära ledarskap. De som jobbar här brukar säga att det är en mycket trevlig arbetsplats. Vikarier som kommer utifrån säger detsamma och ger oss beröm för vårt fina arbetsklimat. För att trivas hos oss behöver du sympatisera med våra kärnvärden: Helheltssyn, Kunskap, Respekt och Trygghet. Just nu söker vi följande kompetenser:


Frågor om våra tjänster besvaras av Vd Anna-Lena Karlsdotter, på mobil: 073-021 32 12. 

Ansökan mejlas till info@enkopingshalsan.se

Företagsläkare med ledaransvar

Då vår trotjänare Jörgen går i pension söker vi nu hans ersättare. Tjänsten är på minst 80%, men helst heltid. Placering i Enköping men en eller två dagar per vecka i Bålsta. Vi söker dig som är leg. läkare med vidareutbildning inom arbets- och miljömedicin, företagshälsovård eller närliggande specialiteter.

Uppdragen innefattar medicinska kontroller, rehabiliteringsutredningar, konsultativt chefsstöd, arbetsförmågebedömningar, utbildnings- och informationsinsatser och en del företagssjukvård. Kundkontakter och kundbesök ute i verksamheterna förekommer också. Vi levererar även elevhälsa till ett antal friskolor, där du kommer att vara behjälplig med läkarinsatser i mindre omfattning.

Vi har långvariga relationer med våra kunder, som finns i en stor variation av branscher och verksamheter. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO9001:2015 och har stabilt goda Nöjd-Kund-Värden. 

Vi söker dig som skulle trivas i en ledarroll inom verksamheten och bidra till att utveckla våra tjänster så att vi gör ännu mer nytta för våra kunder. Vi ser gärna att du jobbar prestigefritt gentemot kollegor och förtroendeskapande gentemot våra kunder. Omkring dig kommer du att ha kompetenta företags- och distriktssköterskor, beteendevetare, psykolog och fysioterapeut/ergonom. I huset finns även tre läkarkollegor som arbetar inom vårdcentralen.  

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats, hög kunskapsnivå hos kollegor, strukturerad kompetensutveckling, korta beslutsvägar, möjligheter att förverkliga idéer samt möjlighet till en plats i styrelsen i en mycket trevlig verksamhet. 

Sjuksköterska eller undersköterska till vårdcentralen  

Vi söker nu en medarbetare till vår husläkarmottagning. Tjänsten är på minst 80%, men helst heltid. Vi söker dig som är undersköterska, sjuksköterska eller distriktssköterska och vill jobba i ett mindre team med omväxlande uppgifter på vårdcentral.

Tjänsten kommer att utformas beroende på vilken bakgrund du har som blir vår nya medarbetare. Du kommer att arbeta i vårt vårdcentralsteam som består av tre läkare, fyra sköterskor, fysioterapeuter, kurator, psykolog och administratörer. 

Du ska kunna journalsystemet Cosmic, vi jobbar även i Flexlab och Flexitid. Introduktion i dessa system får du hos oss om du inte är bekant med dem innan. 

Vi är även alltid intresserade av spontana ansökningar och intresseanmälningar med annan kompetens än den som eftersöks här.


809