Jobba hos oss

För kontakt angående våra lediga tjänster, ring 073-021 32 12, eller mejla 

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av trivsel, delaktighet, bra kollegor, arbete i team, strukturerad kompetensutveckling och ett nära ledarskap. De som jobbar här brukar säga att det är en mycket trevlig arbetsplats. Vikarier som kommer utifrån säger detsamma och ger oss beröm för vårt fina arbetsklimat.

Kurator/beteendevetare med bredd


Vår Sanne går vidare till nya utmaningar och därför söker vid dig som vill jobba omväxlande med både husläkarpatienter och företagskunder. Tjänsten innebär sedvanliga samtalskontakter, arbete i multimodalt team runt smärtpatienter, vissa kurativa insatser i elevhälsan och i mindre omfattning arbetsmiljöuppdrag hos våra företagskunder. 

Du bör vara KBT-terapeut steg 1 eller ha en erfarenhet som kan motsvara den. För att trivas hos oss behöver du gilla omväxling, vara intresserad av att möta såväl patienter som företagskunder. Du behöver vara öppen för att på ett prestigelöst sätt samarbeta med andra professioner såsom läkare, fysioterapeuter, sjuksköterskor och psykolog. 

Du är placerad i Enköping, men ett antal av våra kunder finns i Bålsta, så du behöver vara beredd på att ta emot patienter där någon gång per vecka. Tjänsten är en heltidstjänst men alternativ kan diskuteras. 

Om du har eget företag och vill fungera som konsult åt oss för hela eller delar av uppdraget kan det vara intressant, beroende på omfattning.

Välkommen med din ansökan!


809