Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av trivsel, delaktighet, bra kollegor, arbete i team, strukturerad kompetensutveckling och ett nära ledarskap. De som jobbar här brukar säga att det är en mycket trevlig arbetsplats. Vikarier som kommer utifrån säger detsamma och ger oss beröm för vårt fina arbetsklimat. För att trivas hos oss behöver du sympatisera med våra kärnvärden: Helheltssyn, Kunskap, Respekt och Trygghet. Just nu har vi två tjänster lediga på husläkarmottagningen:


Mottagningssköterska

Då vi expanderar behöver vi nu utöka vårt skötersketeam på vårdcentralen. Vi söker dig som är sjuksköterska med erfarenhet av primärvård. Du bör behärska Cosmic och om du kan Flexlab är det extra bra. Vi tillämpar job rotation i skötersketeamet så i arbetsuppgifterna ingår både telefonrådgivning/tidbokning, provtagning i lab, egna patienter och bistå läkare vid behov, samt annat vanligt förekommande på vårdcentralen. För att passa i vårt team bör du vara prestigefri, lugn, effektiv och flexibel. Tjänsten kan vara 80-100%. Mejla ansökan till verksamhetschef enligt nedan. 

Vik Fysioterapeut

I uppgifterna ingår förutom sedvanligt individuellt behandlingsarbete på vårdcentralen att medverka i vårt smärtteam, rehabkoordinator och/eller hälsoinriktat arbete. Vi ser gärna att du trivs med att samarbeta över professionsgränser och intresserad av att utvecklas. Tjänsten är på 100% men omfattning kan diskuteras. Mejla ansökan till verksamhetschef enligt nedan. 

Ansökan och frågor

För ansökan och mer information kontakta VD/verksamhetschef  Anna-Lena Karlsdotter. 
Mobil: 073-021 32 12 eller mejl: anna-lena.karlsdotter@enkopingshalsan.se. 
Vi är alltid intresserade av spontana ansökningar och intresseanmälningar.

809