Jobba hos oss

Vi expanderar under nästa år, därför har vi beslutat oss för att utöka våra team med ytterligare skickliga kollegor. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av trivsel, delaktighet, bra kollegor, arbete i team, strukturerad kompetensutveckling och ett nära ledarskap. De som jobbar här brukar säga att det är en mycket trevlig arbetsplats. Vikarier som kommer utifrån säger detsamma och ger oss beröm för vårt fina arbetsklimat. För att trivas hos oss behöver du sympatisera med våra kärnvärden: Helheltssyn, Kunskap, Respekt och Trygghet.

Extra/timanställd sjuksköterska

Vi söker dig som vill hjälpa till med att vaccinera mot influensa i november december. Om du vill hjälpa till med att utföra hälsoundersökningar för våra företagskunder kan vi även erbjuda sådant extra jobb. Vi söker även tillfällig hjälp i telefon på vårdcentralen. Hör av dig med mejl om du är intresserad så pratar vi om hur vi kan lägga upp en timanställning som passar. 

Undersköterska  

Vi planerar expansion och kommer att utöka vårt team med ytterligare en undersköterska. Du kommer att tillsammans med vår nuvarande Pia arbeta i lab och ha mottagning samt en del administrativa uppgifter utifrån vad vi kommer överens om. Du behöver ha erfarenhet från vårdcentral och vara van vid lab-arbete och mottagningsarbete. Hör gärna av dig så berättar vi mer.   

Distriktsläkare    

Då vi expanderat mest av alla vårdcentraler i Enköping och trenden fortsätter har vi nu beslutat utöka vårt läkarteam på vårdcentralen med ytterligare en kollega. Om du trivs i det mindre personliga teamet och gillar att jobba med stor kontinuitet avseende kollegor och patienter tror vi du kommer trivas hos oss. Vi erbjuder årliga utvecklingsplaner, flexibla lönevillkor, god samverkan i arbetsmiljöfrågor och ett nära ledarskap. Du kommer att få ansvara för en egen lista med dina patienter. Region Uppsala har inlett en genomförandeplan för att maximera antalet listade till 1500 per distriktsläkare. 

Ansökan och frågor 

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst samtal om tjänster och upplägg: 
Vd mejl: anna-lena.karlsdotter@enkopingshalsan.se; mobil 073-021 32 12 
Verksamhetschef vårdcentral mejl: areknaz.adjemian@privat.regionuppsala.se
Verksamhetschef företagshälsa mejl: john.egan@enkopingshalsan.se

Ansökan med personligt brev och CV skickas till info@enkopingshalsan.se. 
809