Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av trivsel, delaktighet, bra kollegor, arbete i team, strukturerad kompetensutveckling och ett nära ledarskap. De som jobbar här brukar säga att det är en mycket trevlig arbetsplats. Vikarier som kommer utifrån säger detsamma och ger oss beröm för vårt fina arbetsklimat. För att trivas hos oss behöver du sympatisera med våra kärnvärden: Helheltssyn, Kunskap, Respekt och Trygghet. Just nu har vi en tjänst ledig på husläkarmottagningen:


Mottagningssköterska med astma/KOL-intresse


Vi söker nu en medarbetare till vår husläkarmottagning. Tjänsten är på minst 80%, men helst heltid. Vi söker dig som är sjuksköterska med erfarenhet och intresse av att driva egen mottagning med astma/KOL-patienter någon dag i veckan.

Övriga arbetsuppgifter innebär mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, tidbokning, bistå läkare vid enklare op, provtagning i lab. Vissa administrativa uppgifter förekommer också. Vi tillämpar job rotation så alla uppgifter utförs av alla i teamet.

Vi ser gärna att du är lugn och gillar att samarbeta. Du behöver sympatisera med våra kärnvärden Helhetssyn - Kunskap - Trygghet - Respekt. Vi får god respons av besökare för vårt fina bemötande och för att vi tar till vara helhetssynen runt patienter. 

Krav är minst sjuksköterskeexamen, har du vidareutbildning eller erfarenhet av astma/KOL är det önskvärt. Om du inte har det finns utvecklingsmöjligheter inom området, om du är rätt person för oss. Du bör kunna Cosmic, vi tillhandahåller utbildning inom Flexlab om det behövs.

Frågor besvaras av Vd Anna-Lena Karlsdotter, 073-021 32 12. Ansökan med CV och personligt brev mejlas till info@enkopingshalsan.se.

Observera att intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan och frågor

Frågor besvaras av Vd Anna-Lena Karlsdotter, på mobil: 073-021 32 12 eller mejl: anna-lena.karlsdotter@enkopingshalsan.se.
Ansökan mejlas till info@enkopingshalsan.se

Vi är även alltid intresserade av spontana ansökningar och intresseanmälningar med annan kompetens än den som eftersöks här.

809