Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av trivsel, delaktighet, bra kollegor, arbete i team, strukturerad kompetensutveckling och ett nära ledarskap. De som jobbar här brukar säga att det är en mycket trevlig arbetsplats. Vikarier som kommer utifrån säger detsamma och ger oss beröm för vårt fina arbetsklimat. För att trivas hos oss behöver du sympatisera med våra kärnvärden: Helheltssyn, Kunskap, Respekt och Trygghet. Just nu har vi en tjänst ledig på husläkarmottagningen:


Mottagningssköterska med diabeteskompetens

Då vår diabetessköterska går i pension söker vi nu hennes ersättare. Arbetet innebär att självständigt och i samråd med övriga kompetenser ta hand om våra drygt 200 diabetespatienter. Vi tillämpar job rotation i skötersketeamet så i arbetsuppgifterna ingår även telefonrådgivning/tidbokning, provtagning i lab, bistå läkare vid behov samt annat vanligt förekommande uppgifter på vårdcentralen. Du bör behärska Cosmic och om du kan Flexlab är det extra bra. För att passa i vårt team bör du vara prestigefri, lugn, effektiv och flexibel. Tjänsten kan vara 80-100%. Mejla ansökan till verksamhetschef enligt nedan. 

Ansökan och frågor

Frågor om tjänstens innehåll och upplägg besvaras av diabetessköterska Eva Gusén, 0171-855 01. 
Frågor om kollektivavtal, lönenivå mm kontakta verksamhetschef  Anna-Lena Karlsdotter med sms för att bli uppringd på 073-021 32 12.
Ansökan mejlas till info@enkopingshalsan.se

Vi är även alltid intresserade av spontana ansökningar och intresseanmälningar med annan kompetens än den som eftersöks här.

809