Ledarfrukost 24 maj om nya rehabiliteringsreglerna

Ett antal chefer samlades på Park Hotel Astoria i Enköping och fick lyssna till vad reglerna som träder i kraft 1 juli innebär. Vad måste man som arbetsgivare göra? Hur gör man en rehabplan? Vilket stöd och bidrag finns att få? Bilderna finner du i inlägget 7 november om höstens ledarfrukostar. 

Höstens ledarfrukostar har ägt rum!

Sammanlagt 33 chefer och arbetsgivare besökte våra ledarfrukostar under hösten. Temat för året har varit de nya reglerna om arbetsgivarens ansvar för rehabilitering som började gälla 1 juli. Klicka här så finner du bilderna

Vårdcentralen växer!

Enköpingshälsan utökar verksamheten med ytterligare en distriktsläkare. Nu kan vi ge ännu bättre och snabbare vård med endast fasta doktorer i verksamheten. Vårt nya läkarteam är:

  • Burkhard Anders, specialist i allmän medicin.
  • Areknaz Adjemian, specialist i allmän medicin. 
  • Marlene Jonasson, specialist i allmän medicin.
Sedan tidigare har vi bra bemanning i vårt psykosociala team med kurator och psykolog och därmed korta väntetider, samt fysioterapeuter inriktade på smärtrehabilitering.

Du kan nu lista dig dygnet runt med mobilt bank-id här.

Möt oss på Enköpingsmässan och Håbomässan i vår!

Passa på att vaccinera dig och prata hälsa och arbetsmiljö med våra trevliga medarbetare. Eller kom bara förbi och säg hej! 
Enköpingsmässan pågår 19 och 20 april och vi finns i monter 122.
Håbomässan pågår 4 och 5 maj. 

Varmt välkomna!

Ledarfrukost

Ett antal chefer och ledare från Enköpingshälsans kunder möttes för en frukostföreläsning på Best Western Hotel Astoria i Enköping. Vad är sexuella trakasserier? Vilka konsekvenser kan det får för individ och grupp? Vad måste arbetsgivaren göra? Hur kan man jobba förebyggande? Och hur gör man när det har hänt? Frågor som dessa och några andra blev besvarade av leg. psykolog Elin Olsson och organisationskonsult Anna-Lena Karlsdotter.


Pressmeddelande

Anna-Lena Karlsdotter AB har förvärvat samtliga aktier i Enköpingshälsan AB.

”Anna-Lena Karlsdotter har i tre år arbetat som VD i företaget och jag känner stor tilltro till hennes förmåga att leda företaget mot framtiden.” säger Peter Glaumann, som i enlighet med sin plan har dragit sig ur ägandeskapet.

”Enköpingshälsan kommer att fortsätta sträva efter att stå för god kvalitet för våra kunder och patienter och vara en bra arbetsplats för våra medarbetare.” säger Anna-Lena Karlsdotter

Frågor om ägarbytet besvaras av Anna-Lena Karlsdotter 073-021 32 12 och Peter Glaumann 070-517 12 00.

Samtalsmottagning på Enköpingshälsan

Vi är stolta över att kunna berätta att vi nu har en jättebra och bred kompetens inom området psykisk hälsa. Till vårt psykosociala team kan man vända sig om man:
  • känner sig nere eller deprimerad
  • har ångest, oro eller fobier
  • sover dåligt
  • känner sig stressad
  • är sjukskriven för något
  • behöver verktyg för att hantera en svår livssituation
  • är i kris på grund av någon förlust, t ex skilsmässa
Vi har korta väntetider för samtal och akuta tider varje vecka.

Psykosociala teamet nås på 0171-855 80, knappval 1 för husläkarpatienter, knappval 2 för företagskunder.

807